ZON

Belico_Zon

 

 

ONBEZORGD IN DE ZON

SUN CARE I – Een intensief beschermende zonnelotion LSF 50

Een bescherming tegen de zon met een zeer hoge beschermingsfactor.

Omdat de beschermingsprodukten van Belico gen parfum, geen PEG en geen minerale oliën bevatten worden deze produkten ook goed verdragen door mensen met een zogenaamde “zonneallergie”. Ook gebruik uitsluitend op het gelaat en décolleté kan probleemloos worden aanbevolen.

GEBRUIK: Aanbrengen ongeveer 30 minuten voor een zonnebad. Meerdere malen per dag opnoeiuw aanbrengen

SUN CARE II – zonne-emulsie LSF 20

De huid wordt optimaal voor UV-B stralen beschermd doordat 95 % van de verbrandende UV-B stralen gereduceerd wordt. Doordat ook SUN CARE II aan de australische norm beantwoordt, wordt bovendien minstens 90% van de UV-A stralen geabsorbeerd. Dit is zeer belangrijk doordat juist deze stralen in diepere huidlagen indringen en zo verantwoordelijk zijn voor de zogenaamde licht-veroudering van de huid. Waardevolle betaïne en extracten uit witte thee kunnen de huid ook effectief tegen vrije radicalen beschermen en vocht inbrengen.

GEBRUIK: Ongeveer 30 minuten voor het zonnen aanbrengen. Meerdere malen per dag aanbrengen.

PRE TAN & AFTER SUN – bruiningsversneller

Zoals steeds is het de wens van iedereen die gaat zonnebaden om in zo kort mogelijke tijd optimaal bruin te worden, daarbij aan de huid zo weinig mogelijk schade toe te brengen en de natuurlijke bescherming van de huid te versterken. Om juist deze wens in vervulling te laten gaan werd door Belico PRE TAN & AFTER SUN ontwikkeld.

Bijna als bijwerking van de gewenste, snellere, meer intensieve en meer langdurige bruining kan door de gerealiseerde versterkte zelfbescherming van de huid in de vorm van verhoogde melaminevorming, zonneschade aan de huid vermeden worden. Werkzame stoffen als Aloe Vera, hoogwaardige natuurlijke oliën en beproefde producten als Allantoïne en Panthenol kalmeren de huid en verminderen snel mogelijke irritaties.

GEBRUIK: Enkele minuten voor het zonnen aanbrengen. Aan te raden is de combinatie met BASIC CARE en CONCENTRATE I of IV.

BRONZING LOTION – zelfbruinende lotion

Door de lichte emulsievorm laat Bronzing Lotion zich optimaal gelijkmatig verdelen en kan in veel gevallen zelfs als alternatief dienen voor de dagelijkse verzorging met Belico producten.

Men kan een bruine huid verkrijgen zonder de gevaarlijke invloeden van zonnestralen. De lotion kan zonder problemen langdurig worden gebruikt en is geschikt voor ieder type huid.