BASIS MAKE-UP

BasisMakeUp_MakeUp

 

DECORATIEVE COSMETICA VOOR EEN EVENWICHTIGE EN FRISSE TEINT

MAKE UP I,II,III , IV – helder, gemiddeld, donker, brons

De BELICO MAKE UP heeft aangename, matterende eigenschappen met een uitstekend dekkend vermogen. Door de crèmige, soepele en minerale olie vrije consistentie laat deze make-up zich zeer goed aanbrengen en verdelen, zonder een vettig gevoel op de huid achter te laten. Onzuiverheden, rood worden en andere huid onregelmatigheden kunnen optimaal afgeschermd worden, waarbij de teint toch natuurlijk oogt. Door de toevoeging van natuurlijke kleurstoffen in combinatie met de hydraterende Panthenol heeft de BELICO MAKE UP wonderbaarlijke verzorgende eigenschappen, zelfs bij een gevoelige huid.

GEBRUIK: Na de gelaatsverzorging met de vingertoppen of een droog make-up sponsje op het gelaat en de halsovergang aanbrengen en zorgvuldig op de huid inmasseren. Indien een gekleurde crème gewenst is, kan de BELICO MAKE UP ook als mengsel met een INTENSIVE CARE aangebracht worden.

Belico_BasisMakeUp_MineralMakeUp

FOUNDATION PENSEEL

Deze zeer speciale make-up penseel is ideaal voor het professioneel aanbrengen van de Belico make-up en zorgt voor een perfecte gelijkmatige teint. Verschillende kleuren kunt u gemakkelijk op de rug van de hand vermengen en maken het u op die manier mogelijk de make-up effectief aan te brengen

MINERAL MAKE UP  I – V – voor een onberispelijke, transparante teint

De BELICO mineral make up bestaat uit natuurlijke mineralen zonder toevoeging van oliën, was of andere vetten, conserveringsmiddelen of chemische kleurstoffen. In de Verenigde Staten word Mineral make up al door huidartsen en plastische chirurgen aanbevolen doordat ze zeer goed verdraagbaar is en allergische reacties voorkomt. Voor elk huidtype maar zeker aan te bevelen voor een huid met grote poriën of de naar acné neigende huid.

GEBRUIK: Voorbereiden met een BELICO product. Daarna de make up met een poederkwast aanbrengen. Het poeder in een draaiende beweging op de huid aanbrengen. Enkele minuten laten inwerken.

TIP: om onzuiverheden in het poeder te vermijden dient het zeefje altijd eerst met een zuiver wattenschijfje te worden afgedekt.

Belico_BasisMakeUp_CompactMineralMakeUp

 

COMPACT MINERAL MAKE-UP I, II en III – Voor een onberispelijke teint

Gelijk aan de Mineral Make-up & Powder, echter in compacte vorm.

Het pigment-mineraalcomplex zorgt voor een complete dekking die steeds onberispelijk en transparant blijft.

Onregelmatigheden verdwijnen zonder dat de Make-Up dik moet worden opgebracht

GEBRUIK: Voor een maximale afdekkracht kan de compacte poeder ook met een make-up sponsje worden opgebracht

COVER STICK I en II

De BELICO Cover stick zorgt voor een gelijkmatige porseleinen teint waarbij onregelmatigheden van de huid verdwijnen.

De Cover Stick kan gebruikt worden op gevoelige plaatsen maar eveneens voor het afdekken van onzuiverheden of puistjes.

GEBRUIK: Cover stick op de desbetreffende plaats aanbrengen, inkloppen en van binnen naar buiten met de vinger vervagen. De eerder aangebrachte oog- en gelaatsverzorging dient wel reeds goed ingetrokken te zijn.

CONCEALER PENSEEL

Deze hoogwaardige Concealer penseel is uitermate geschikt voor het aanbrengen van de Belico Cover Stick.

Onregelmatigheden van de huid verdwijnen en u verkrijgt een gelijkmatige porselein teint.

Belico_BasisMakeUp_Powder

 

FACIAL POWDER I

Deze losse Belico poeder gaat het onaangenaam glanzen van de huid tegen en geeft een mooie, gelijkmatige en zijdematte teint zonder de huid uit te drogen of de poriën te verstoppen.

COMPACT POWDER I

Compact poeder is een transparant, mattifiërend gelaatspoeder in compacte, vaste vorm. Het fixeert de BELICO make-up zodat het gezicht de ganse dag fris, egaal en aangenaam mat verzorgd is. Het poeder verhindert het gaan glanzen van de huid en verschaft een gelijkmatige en zijdematte teint zonder de huid uit te drogen of de poriën te verstoppen.

Door de ontstekingsremmende en beschermende eigenschappen is deze poeder ook ideaal geschikt voor een onzuivere huid.

GEBRUIK: Het poeder na de gelaatsverzorging of na de make-up aanbrengen met behulp van een borstel, een wattenschijfje of een sponsje en gelijkmatig verdelen.

POWDER BRUSH – exclusieve poederborstel

Een zeer hoogwaardige vlakke poederborstel van kunsthaar, ook geschikt bij een allergie voor dierlijke haren. Door de vlakke vorm en de uiterst zachte en soepele haren wordt Minerale make-up of poeder bijzonder goed opgenomen en bij het verdelen op het gelaat weer wonderlijk gelijkmatig afgegeven.

De borstel is slechts 11 cm lang en kan in de bijpassende etui prima worden meegenomen in de handtas. Wanneer u van te voren wat poeder in de borstel klopt kunt u uw poederdoos thuis laten.

Denk er wel aan om uw poederborstel regelmatig te wassen om te voorkomen dat het een bron van bacteriën gaat worden.