LIPPEN

Belico_Lipstick

 

DECORATIEVE COSMETICA VOOR EEN EVENWICHTIGE EN FRISSE TEINT

LIPSTICK I, II, III, IV, V en VI

Deze rijke compositie bestaande uit onder andere amandelolie en bijenwas heeft sterk verzorgende eigenschappen. De BELICO lippenstiften zorgen er voor dat ruwe, gesprongen lippen weer snel zacht worden. De unieke kleuren met langhoudende, goed dekkende eigenschappen zorgen voor fraaie, gelijkmatig geschminke lippen in natuurlijke kleurnuances.

Alle Lippenstiften kunnen ook gebruikt worden als rouge-crème.

I-Natural toffee

II- Raspberry (framboos)

III- Soft Aubergine

IV- Simply red

V – Fresh apricot

VI – Antique rose

GEBRUIK: Lippenstift aanbrengen en met tissue afdeppen. Nogmaals aanbrengen en gedurende circa 1 minuut laten drogen, zonder de lippen met de tong te beroeren.

LIP PENSEEL

Deze unieke lippenpenseel maakt het u mogelijk om de Belico Lipstick uiterst nauwkeurig aan te brengen en de lippencontour uit te werken. Deze penseel maakt het u ook mogelijk om verschillende lipsticks met elkaar te vermengen zodat u een groot aanlal kleur-effecten kunt bereiken.

Er zijn geen dierlijke haren gebruikt.

Het penseel kan gereinigd worden met bijvoorbeeld een Belico Cleanser, waardoor de levensduur duidelijk wordt verlengd.

Laat na het reinigen het borsteltje liggend drogen

LIP GLOSS I

Een verzorgende lipgloss met vitamine E en een nieuwe olie component die de anders voor het bereiken van een glanseffect noodzakelijke paraffine of siliconen vervangen kan. De aanwezige mineralen versterken het glanseffect en de zachte rosé tint geeft stralende, vochtig uitziende lippen en daardoor een harmonische en frisse uitstraling van het gelaat.

De lippen kunnen nog steeds licht geschminkt worden.

LIP GLOSS II

Een verzorgende lipgloss met vitamine E en een nieuwe olie component die de anders voor het bereiken van een glanseffect noodzakelijke paraffine of siliconen vervangen kan. De aanwezige mineralen versterken het glanseffect en de warmrode tint van watermeloen geeft stralende, vochtig uitziende lippen en daardoor een harmonische en frisse uitstraling van het gelaat.

De lippen kunnen nog steeds licht geschminkt worden.