DAGELIJKSE VERZORGING

Belico_Dagelijkse_Verzorging

 

 

LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN ZIJDEZACHTE HUID EN EEN MOOIE LICHAAMSCONTOUR

BODY CARE I – vochtbrengende vitaminenlotion

Deze body lotion met aangename fruitgeur is ideaal wanneer men waarde hecht aan een verzorgingsproduct dat snel intrekt, zonder dat men lang moet smeren. Zeker wanneer men in de omveging van de rug, borst (decolleté) naar onzuiverheden neigt, kunnen duidelijke verbeteringen bereikt worden omdat in BELICO BODY CARE geen minerale olie aanwezig is. Moderne hydraterende ingrediënten zoals betaïne kunnen samen met vitaminen een vroegtijdige huidveroudering voorkomen en de huid blijvend voor uitdroging en schade (ook na de zonnebank) beschermen. Zelfs een overbelaste huid wordt snel weer soepel en er ontstaat direct na het gebruik van de lotion een zijdezacht huidgevoel.

GEBRUIK: Na de huidreiniging op het hele lichaam aanbrengen en inmasseren.

BODY CARE II – regenererende vitaminenlotion

Wanneer men op verschillende plaatsen van het lichaam (bv. rug, borst, …) naar onzuiverheden neigt, kan men duidelijke verbeteringen waanemen doordat ook in BODY CARE II geen comedogene substanties aanwezig zijn. Moderne hydraterende bestanddelen zoals betaïne, kunnen samen met hooggedoseerde vitaminen droge delen van de huid verzorgen en een vroegtijdige huidveroudering over het hele lichaam voorkomen.

Door de intensieve hydraterende en kalmerende eigenschappen en de vitaminen kan de BODY CARE III ook als zonnebank-verzorging geadviseerd worden.

GEBRUIK: Na het douchen of het baden op het hele lichaam aanbregen en inmasseren.

Bij neiging tot onzuiverheden regelmatig BELICO PEELING II gebruiken.

De PEELING II kan regelmatig met de BODY CLEANSER I ingemasseerd worden.

LEG LOTION – Benen- en sportlotion

Een combinatie van verschillende plantaardige extracten met wateroplosbare bioflavonoïden. Naast een kalmerende en ontstekingsremmende werking heeft deze lotion een positieve invloed op de doorbloeding van de haarvaten.

Geschikt voor elk type huid. Na de sport. Bij zware of vermoeide benen. Bij opgezwollen benen.

GEBRUIK: Kan dagelijks gebruik worden op te behandelen plaatsen of naar behoefte. Rijkelijk aanbrengen en inmasseren. Contact met de ogen vermijden

OIL CARE I – harmoniserende lichaams-en massage-olie

Deze aangename, naar sinaasappel ruikende, zachtmakende olie leent zich optimaal voor een ontspannende aroma-massage bij de verzorging van een zeer vetarme huid of in combinatie met de BODY CLEANSER II als sterk vetverzorgend oliebad.

GEBRUIK: na het douchen op de nog vochtige of droge huid aanbrengen.

Als intensieve lichaamspeeling indien de OIL CARE I met de BELICO PEELING II gemengd op het lichaam ingemasseerd wordt. Aansluitend met de BODY CLEANSER II opschuimen en afwassen. De lichaamshuid voelt zijdezacht aan. Als wellness-bad het lichaam royaal inoliën en gekleed in een badmantel 15 minuten laten inwerken. Aansluitend in een warm bad het overtollige afspoelen.

VOOR ZIJDEZACHTE HANDEN EN GOED VERZORGDE VOETEN

FOOT CARE I – verfrissende zachtmakende crème voor de voeten

Door de combinatie van huidverzachtende werkzame stoffen, zoals ureum en melkzuur, met vochtigheidsfactoren en verzorgende oliën worden ook eelt en kloven snel zacht en soepel. De toevoeging van panthenol draagt ertoe bij dat ook bij diepe kloven en eelt men klachtenvrij kan lopen. Om onaangename geur van transpirerende voeten en schimmel te voorkomen, bevat FOOT CARE I piroctone en een speciale plantaardige deodorant welke deze problemen tegenwerkt.

GEBRUIK: Dagelijks op de voeten aanbrengen en inmasseren. Wij adviseren om de voeten ’s avonds in te smeren en de FOOT CARE I dan ’s nachts met sokken aan te laten inwerken

HAND CARE I – beschermende hand- en nagelverzorging

De veel gebruikte huid van de handen heeft behoefte aan een bijzonder intensieve verzorging, om schilfering en ruwheid te voorkomen. De BELICO HAND CARE I bevat hoogwaardige natuurolie, welke intensief, niet vettend werkt en zeer snel intrekt, zodat u direct na het aanbrengen weer papier of glas kan vastnemen. Werkzame stoffen zoals panthenol, vitamine E en goudsbloemen verzorgen de huid en nagels intensief en voorkomen brekende nagels. Nieuwe suikerisomeren vormen een beschermende handschoen rond de opperhuid, verspreiden vochtigheid en beschermen de huid tegen uitdrogen en koude. De huid van uw handen wordt in korte tijd duidelijk soepeler en droge delen zoals gebroken nagelriemen worden zachter.

GEBRUIK: Naar behoefte meerdere malen per dag, zo mogelijk na elke handwasbeurt, aanbrengen en zorgvuldig in de huid en nagels inmasseren.

DEO SPRAY

Deze zachte Deo Spray bevat een zeer milde echter hoogwerkzame geur- en transpiratie verminderende Deo-grondstof. Deze spray wordt meestal ook verdragen door mensen die normaal geen anti transpiratie producten kunnen gebruiken. Panthenol en Allantoïne werken kakmerend en zilvercitraat ondersteunt de voortreffelijke deo werking.

De heldere vloeistof geeft geen vlekken op uw kleding en door de afwezigheid van reukstoffen kunt u eenvoudig iets van uw eigen lievelingsparfum bijmengen