BIJZONDERE VERZORGING

Belico_BijzondereVerzorging

 

 

SPECIALE VERZORGING BIJ BIJZONDERE GELEGENHEDEN EN VOOR EEN HARMONISCH LICHAAMSGEVOEL

SPECIAL CARE I – speciale verzorging voor de bijzonder droge huid

Huidverzachtende werkzame stoffen zoals ureum en melkzuur kunnen in combinatie met verzorgende oliën en het lange termijn vochteffect van de suiker-isomeren de huid zeer snel zacht en soepel maken. Een toevoeging van Panthenol maakt de huid rustig en werkt geïrriteerdheid tegen. Door de genoemde eigenschappen is de SPECIAL CARE I niet alleen ideaal bij een bijzonder droge huid, maar ook bij sterk verhoornde huid en bij hardnekkige mee-eters.

GEBRUIK: Naar behoefte, meerdere malen per dag aanbrengen en zorgvuldig inmasseren. Een combinatie met BASIC CARE is aan te bevelen.

SPECIALCARE III – verstevigende, straffende crème

De combinatie van Regestril met Firming-liposomen in een zeer hoge dosering kan het beeld van een huid zonder spankracht, met rimpels, met striemen en cellulite, op korte tijd duidelijk verbeteren. De Regestril zorgt voor een duidelijke vermindering van rimpels en striemen.

De regeneratie van de huid wordt effectief geactiveerd en de collageen synthese wordt versterkt. Dit effect wordt synergetisch ondersteund door de verstevigende werking van de anti-cellulite werkzame stof in de vorm van Firming-liposomen.

De decent naar sinaasappel geurende SPECIAL CARE III maakt een zeer effectieve behandeling van probleemgebieden mogelijk, bijvoorbeeld voor het décolleté, de bovenarmen, de buik, het zitvlak of de bovenbenen.

PHYSIO LIPID GEL

Deze rijke oleo-gel met een zeer aangename geur van pruimenpitolie heeft een zeer hoog gehalte aan omega 6 vetzuren.

Ideaal voor een vlekkerige, zeer droge en vetarme huid. Beta-sistosterol uit de pruimenpitolie, vitamine E, panthenol en schisandravruchtextract werken hydraterend en ontstekingsremmend. De jeuk verminderd en de huid wordt rustiger.

Ook een zeer ruwe en beschadigde huid wordt met deze gel zeer snel weer zacht. Omdat de Physio lipid gel géén etherische olie bevat is ze ook zeer goed bruikbaar op de kinder- en babyhuid.

De gel laat bij het afwassen met water geen vetrand achter op de huid.

GEBRUIK: Een weinig gel in de handen warm wrijven en naar wens, meerdere malen per dag, op de desbetreffende delen van de huid aanbrengen en goed inmasseren.

GEBRUIK: In combinatie met een Basic Care of Concentrate II of IV kan soms zeer aan te bevelen zijn.

Niet aanbrengen rond de ogen.

POST EPIL HGI – Haargroeiremmer

Post Epil bevat een plantaardig haargroeiremmend werkingscomplex. Dit product kan de stofwisseling van het haar afremmen.

Het werkt met elke haargroeicyclus progressief en cumulatief.

Daardoor groeien er steeds minder en steeds minder zichtbare haartjes. Omdat de haargroei zichtbaar verminderd kunnen ontharingen met steeds grotere tussenpozen worden uitgevoerd.

GEBRUIK: Direct na het verwijderen van de haren en dan nog dagelijks gedurende een week. Voor een snellere werking dagelijks gebruiken gedurende 1 à 2 maanden

Licht masserend aanbrengen op de behandelde plaatsen tot het product volledig is ingetrokken. Door de specifieke werking kan er na het ontharen een lichte jeuk optreden

Is geschikt voor elk huidtype, voor gelaat en lichaam.

Bij gebruik op het gelaat dit product als eerste aanbrengen, nog vóór de Basic Care