HAAR

Belico_Haar

 

HET HOOGTEPUNT VOOR ZIJDEZACHT HAAR EN EEN GEZONDE HOOFDHUID

SHAMPOO I – slicoonvrije verzorgings-shampoo voor veeleisend haar en geïrriteerde hoodhuid

Deze unieke shampoo zorgt voor een langdurige verbetering van de haarstructuur en hoofdhuid. Zo wordt bijvoorbeeld de haarwortel niet eenvoudig door de toevoeging van siliconen of oliën gladder gemaakt, maar deze wordt duurzaam door een proteine-saccharide-complex, zijdeproteïnen en panthenol geregenereerd. Het haar behoudt een zijde-achtige glans. Haarsplit, haaruitval en het vroegtijdig grijs worden van de haren worden voorkomen. Dankzij de extreem milde substantie van het mengsel en werkzame stoffen zoals piroctone en zoethout-wortelextract kan bovendien een snel zichtbare verbetering bij problemen zoals schilferige, jeukende of naar eczeem neigende hoofdhuid vastgesteld worden.

GEBRUIK: In het natte haar inmasseren. In plaats van een tweede wasbeurt nogmaals met weinig water inmasseren en aansluitend zorgvuldig uitspoelen.

HAIR CARE I – luxe, intensieve haarverzorging, vrij van siliconen

Belico HAIR CARE I maakt het haar niet alleen maar luchtig en licht door hydraterende en volumevergrotende eigenschappen, maar is tevens een glans-booster en een anti-aging-elixer voor ieder type haar. Elke afzonderlijke haar wordt langdurig versterkt en krijgt op geheel natuurlijke wijze weer soepelheid en glans.

HAIR RENEWAL COMPLEX

Dit Hair Renewal Complex is wereldwijd het eerste haargroeibevorderende haartonic met werkzaamheidsgarantie. Plantaardige stamcellen zijn in staat om de overlevingsmogelijkheden van de epidermale stamcellen te verhogen en zo de haargroei actief te bevorderen. Ze stimuleren de haarwortel en daardoor de haargroei.

Capixyl versterkt synergetischde werking vaan de stamcellen. De opbouw van de eiwitten waaruit het haar bestaat wordt bevordert en de verankering van de haar in de huid wordt versterkt.