OGEN EN LIPPEN

Belico_OgenEnLippen

 

 

SPECIALE VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID RONDOM DE OGEN

EYE CARE I – verstevigende Oogbalsem

Deze verzorgende, lichte oogbalsem werd special ontwikkeld om het verminderen van de spankracht van de extreem dunne huid rondom de ogen te voorkomen. Werkzame stoffen zoals Argireline, Carnitine en Coffeïne hebben huidverstevigende eigenschappen. Hydraterende ingrediënten zoals hyaluronzuren en rhizobiangel, voorkomen samen met tetrapeptiden onaantrekkelijke schaduwen rond de ogen. Door de lichte samenstelling is deze waardevolle oogverzorging ook een ideale basis voor de make-up.

EYE CARE II – Weldadige anti-rimpel oogcrème

High-Tech-werkzame stoffen zoals matrixpeptiden en Argireline kunnen samen met Cerakinen rimpels en het droog en gevoelig worden van de huid rondom de ogen voorkomen. Zo kan matrixpeptide de verzwakte collageenvorming bij toenemende ouderdom weer versterken en de vernieuwing van de huidweefsels ondersteunen. Cerakine bevordert de huid-eigen herstellingsmechanismen en Akaziogum heeft een zichtbaar direct-effect. Kraaiepootjes en mimiek-rimpels kunnen daardoor duidelijk zichtbaar verminderd worden.

EYE CARE III

De EYE CARE III is een vetvrije, intensief hydraterende en herstructurerende oog-gel. De spankracht en de elasticiteit van de huid worden zichtbaar verbeterd en de regeneratie van de cellen wordt bevorderd.

Door de verkapseling van hyaluronzuur in de ceramiden en liposomen ontstaat een dépôt-effect waardoor de werkzame stoffen langer in de huid blijven en daardoor ook langer hun positieve werking kunnen blijven behouden. In liposomen verkapselde appel-stamcellen wakkeren eveneens de cel-regeneratie aan en zorgen voor een verbetering van de huid-structuur. De huid wordt jonger, stralenden en het huidoppervlak wordt zichtbaar egaler en gladder.

GEBRUIK:

Iedere morgen en avond na de BASIC CARE in combinatie met CONCENTRATE I of II rond de ogen aanbrengen, en van buiten naar binnen inmasseren.

Uitzondering: bij neiging tot vochtophopingen moet de omgeving rondom de ogen zacht kloppend van binnen naar buiten verzorgd worden, om de drainage van vochtophopingen te bevorderen.

TIP: Optimale resultaten kunnen bereikt worden indien EYE CARE I en EYE CARE II of III ’s morgens en ’s avonds afwisselend worden aangebracht.

LASH EXTENSION SERUM – Een haargroei bevorderende gel voor de wimpers

Bevordert de groei van de wimpers door de aanwezigheid van een appel-stamcellen extract. Dit extract is in het serum verwerkt in de vorm van een gepatenteerde combinatie met meerschalige liposomen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat plantaardige stamcellen in staat zijn de haarvorming zowel als de haargroei actief te bevorderen. Uit ervaring blijkt dat de eerste resultaten meestal reeds na twee weken zichtbaar zijn. Het serum is geschikt voor vrouwen en mannen en ook geschikt voor de wenkbrauwen.

GEBRUIK: Gedurende 4 tot 8 weken elke ochtend en avond met de speciale applicator op de wimpers aanbrengen. Daarna is een gebruik van eenmaal per dag voldoende. Wanneer aansluitend mascara wordt gebruikt is het beter de gel gedurende twee minuten goed te laten drogen.

 

VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR DE LIPPEN

LIP CARE I – Anti-age-volume lipcrème

Doordat BELICO LIP CARE I biomedische peptiden bevat worden lijntjes boven de lippen en het dunner worden van de lippen voorkomen. Daardoor kan dit product ook om de mond aangebracht en ingemasseerd worden. De lippen worden snel weer voller, krijgen een betere doorbloeding en betere contouren. Door de licht vloeiend-crèmachtige samenstelling is de LIP CARE I ook ideaal als basis onder de lippenstift en ook ideaal voor mannen.

 

GEBRUIK:

Minstens 3 x per dag op de lippen en aangrenzende huid aanbrengen en inmasseren. Let op: tijdens het aanbrengen kan een wit effect ontstaan, maar dit verdwijnt na het inmasseren.

LIP CARE II – Veelzijdige lippen-verzorgings-stift

Deze kwalitatieve lippen-verzorgings-stift kan zelfs extreem droge en beschadigde lippen in korte tijd hun soepelheid terug geven. Vitamine E bevordert de huidvochtigheid en soepelheid, terwijl groene-thee-extract de lippen beschermt tegen vrije radicalen. Samen met waardevolle natuuroliën, zoals granaatappelkernolie, shea-boter en jojoba-olie verbetert de verzorgingstoestand van de lippen snel.

GEBRUIK:

Meerdere malen per dag op de lippen en de aangrenzende huid aanbrengen.

PURE E

Deze unieke lipgloss bestaande uit zuivere en natuurlijke vitamine E geeft aan de lippen een attractieve “wet-look”.

Door de bijzondere eigenschappen van de natuurlijke vitamine E wordt de gevoelige huid van de lippen maximaal verzorgd en beschermd. De huid wordt zachter en de huidvochtigheid wordt verhoogd.

Deze uitzonderlijke lippenverzorging zorgt ook voor de vermindering van de kleine rimpeltjes en lijntjes.

GEBRUIK:

Telkens, na elke invloed van buitenaf, meermaals per dag aanbrengen op de lippen

Ook te gebruiken als plaatselijk verzorgingsproduct door het optredende glanzende effect, bijvoorbeeld ‘s avonds rond de ogen.

TIP: Ideaal is het gecombineerd gebruik van LIP CARE I in de zin van een verzorging met de LIP CARE II, om de huid optimaal voor uitdroging en omgevingsinvloeden te beschermen en PURE E voor een mooie uitstraling.