BIJZONDERE VERZORGING

Belico_Bijzondere_Verzorging

 

MILDE VERZORGING VOOR DE GEVOELIGE HUID

SENSITIVE CARE I – voor de gevoelige huid

Romige, lichte, dagelijkse vochtigheidsverzorging, zonder emulgatoren, voor de vochtarme en gevoelige tot allergie neigende huid.

Zoals bij de gevoelige, tot allergie neigende, huid functioneren de eigen beschermingsmechanismen in vorm van een intakte huidfilm vaak ontoereikend. Daarom is het uitermate belangrijk om de huidbescherming te regenereren om daardoor de afweerkracht van de huid te ondersteunen en te versterken.

Hierbij is een huidfysiologische structuurcrème op DML-basis raadzaam, omdat juist die lipiden aangebracht worden die van nature in de huidfilm voorkomen. Men verzorgt zogezegd huid met huid.

Dit wordt synergetisch ondersteund door een werkstof op basis van kappertjes, die merkbaar de irriteerbaarheid van de huid vermindert.

Hyaluronzuur brengt een aanvullende vochtigheidsverspreidende, visco-elastische film op de huid aan, die een soepel en fluweelachtig huidgevoel veroorzaakt, de huidvochtigheid bindt, en op die manier de huid tegen uitdroging beschermt.

GEBRUIK:

’s Morgens en ’s avonds na de BASIC CARE in combinatie met een BELICO werkstofconcentraat, op de huid aanbrengen. Hierbij is vooral de combinatie met de BASIC CARE II en CONCENTRATE IV aan te bevelen.

SKIN CONTROL I – regulerende gel voor de vette huid met grote poriën

Vrijwel vetvrije gel-crème voor de vette huid met grote poriën. Bevat Evermat waardoor de glans vermindert en het huidbeeld zichtbaar fijner wordt. De huid ‘straalt’ zonder te glanzen, wordt duidelijk fijner en gelijkmatiger.

Dit effect wordt ondersteund door Seboclear, een product met keratolytische eigenschappen waardoor de uitgangen van de poriën open blijven en de talgafvoer wordt bevorderd. Om de vaak verhoogde ontstekingsgevoeligheid van de vette huid te verminderen heeft Seboclear ook nog ontstekingsremmende en ontsmettende eigenschappen.

GEBRUIK:

’s Morgens en ’s avonds na de Basic Care in combinatie met een Belico werkstofconcentraat, op de huid aanbrengen.

Hierbij is vooral de combinatie met Basic Care I en Concentrate V of Concentrate VII aan te bevelen.

SKIN REPAIR I

Voor een vitaliserende anti-age verzorging van een veeleisende huid.

Deze anti-age huidverzorging bevat hooggedoseerde originele stamcellen van de stranddistel, welke een zeer goed biobeschikbaarheid hebben. Plantaardige stamcellen kunnen de levensduur en de activiteit van menselijke stamcellen overtreffen. Ze bespoedigen daardoor een verbeterde huidregeneratie en dragen bij tot een holistische herstructurering van de huid, een revitalisering en verbetering van de huidstructuur.

De huid wordt zichtbaar jonger, stralender en frisser. Het huidoppervlak wordt zichtbaar verfijnder en egaler. Om de gevoelige stamcellen van de huid te beschermen tegen UV straling en andere negatieve omgevingsinvloeden bevat Skin Repair I bovendien hoogwerkzame anti-oxidanten van enziaan- en rozenextracten alsmede ferula-zuren.

GEBRUIK:

’s Morgens en ’s avonds, na de Basic Care, in combinatie met een Concentraat, aanbrengen.