PEELINGS

Belico_Peelings

BESCHERMENDE PEELING VOOR EEN ZACHTE HUID

FACIAL PEELING I – AHA enzym-peeling

Dode huidcellen worden volledig verwijderd en opgelost door milde fruitzuren en enzymen zonder dat gebruik gemaakt wordt van schurende deeltjes. Daardoor is deze peeling enerzijds zeer mild, en anderzijds bijzonder grondig werkzaam. Fruitzuren en enzymen kunnen oppervlakkig in de poriën indringen en daar fijne verhoorningen (mee-eters) oplossen. Doordat ook het bindweefsel, dat de dode huidcellen samenhoudt, zacht verwijderd wordt, kan de huid werkzame stoffen duidelijk beter opnemen. Na elke peeling dient beslist een BELICO concentraat van werkzame stoffen of een masker aangebracht te worden.

GEBRUIK:

Meermaals per week na het reinigen aanbrengen en 5 tot 10 minuten laten inwerken. Daarna kort inmasseren, om de dode huidcellen op te lossen. Aansluitend afwassen met water en met LOTION nareinigen. Daarna BELICO verzorgingsproducten aanbrengen. Bij het aanbrengen kan een licht gevoel van prikkeling optreden. Niet om de ogen aanbrengen. Niet in het bereik van kinderen bewaren.

PEELING II – Abrasief verzorgingsconcentraat

Door een regelmatige massage met slijpende deeltjes kan de huid bij het peelingsproces ondersteund worden om zo de ruw verhoornde huid of comedonen (mee-eters) tegen te werken. Dit peeling concentraat dat slechts uit zuiver ronde nylon-wrijvingsdeeltjes bestaat, kan naar elke gewenste peeling-sterkte gemakkelijk met een ander BELICO product gemengd worden. Zo is het ideaal geschikt om te gebruiken, wanneer men geen extra moeite wil doen voor de regelmatige peeling en als alternatief of als aanvulling op de FACIAL PEELING I.

GEBRUIK:

1 tot 2 x per week met de benodigde hoeveelheid een BELICO reinigings- of verzorgingsproduct vermengen behoedzaam op de huid aanbren gen en inmasseren. Aansluitend afwassen met water, met LOTION nareinigen en een BELICO verzorgingspreparaat aanbrengen.

PEELING III

Deze snelle werkzame “waspeeling” is een waardig alternatief  voor de Facial Peeling I. Door zijn uniek enzymcomplex worden afgestorven huidschilfers en de celkernen, welke de huidschilfers samen houden, opgelost. Bovendien zorgt  het enzyme lipase  voor een lichte vermindering van het talggehalte. De huid ziet bij regelmatige toepassing duidelijk zuiverder, klaarder en egaler uit. Door de korte inwerktijd van slechts 1 minuut kan deze peeling zeer gemakkelijk thuis in de verzorging toegepast worden.