REINIGING

Belico_Reiniging

 

MILDE REINIGING VOOR ELK HUIDTYPE

Juist het gelaat wordt voortdurend blootgesteld aan omgevingsinvloeden, die de gevoelige gelaatshuid belasten en doen uitdrogen Daardoor is een bijzonder zachte reiniging uitermate belangrijk. Lotions maken de reiniging volledig, de zuurgraad van de huid wordt ondersteund en de huid wordt voorbereid op de verdere verzorging.

CLEANSER I – verzorgende Reinigingsmelk

Reinigingsmelk-producten bevatten vaak vetdeeltjes uit aardolie zodat een onaangename vetfilm op de huid achterblijft.

De zachte reinigingsmelk van BELICO is echter vrij van minerale olie en bevat hoogwaardige plantaardige vetdeeltjes zoals Jojoba-olie, welke reeds bij de reiniging verzorgen, zonder resten op de huid achter te laten. Doordat CLEANSER I ook goed verdraagbaar is om de ogen, is deze reinigingsmelk tevens ideaal voor de verwijdering van de oog-make-up.

CLEANSER II – milde Reinigingsschuim

Veel schuimende reinigingsproducten drogen de huid sterk uit. Daarom bevat deze crèmige en zachte reinigingsschuim een milde Tensidemengeling. De aanwezige Aloë Vera bezit hydraterende eigenschappen en Macadamia olie brengt opnieuw vet in de huid.

Uiterst geschikt voor de normale tot vette huid, of wanneer een schuimend reinigingsproduct gewenst is. Het ideale alternatief voor een grondige reiniging van de huid. Gebruik: ’s morgens en ’s avonds op de huid inmasseren en met water of een washandje afspoelen. Daarna BELICO LOTION gebruiken.

_______

LOTION I – verzorgend

Deze lotion onderscheidt zich vooral door zijn verzorgende eigenschappen. Het resultaat van de andere BELICO cosmetica-producten gaat verbeterd worden, wat door de in deze LOTION aanwezige vochtigheidsgraad verhogende producten, zoals Hyaluronzuren en Panthenol ondersteund wordt.

LOTION II – huidbeeld verfijnend

Door verfrissende, huidbeeld verfijnende eigenschappen, in combinatie met ontstekingsremmende werkzame stoffen vormt deze lotion een waardevolle aanvulling op Lotion I. Juist wanneer uw huid zo nu en dan tot een lichte vetglans of puistjes neigt en wanneer uw poriën wat groter zijn, kan door werkzame stoffen zoals Hamamelis, Goudsbloem, Berkenextract en Aloe Vera bereikt worden dat de poriën fijner worden en de huid tot rust komt.

LOTION III – anti-bacteriëel

Melisse en alcohol hebben anti-bacteriële, ontvettende en adstringerende eigenschappen.

De huid voelt helder en fris aan. Zeker aan te bevelen bij vette of naar acné neigende huid of plaatselijk aan te brengen na het verwijderen van onzuiverheden. Gebruik: na het reinigen van de huid de LOTION op een wattenschijfje doseren en zacht over de huid uitstrijken. Aansluitend BELICO verzorgingsproducten op de nog lotion-vochtige huid aanbrengen.