INTENSIEVE VERZORGING

Belico_IntensieveVerzorging

 

DE DAGELIJKSE INDIVIDUELE INTENSIEVE VERZORGING

INTENSIVE CARE I – Voor de normale en de gemengde huid

Deze lichte crème op basis van jojoba-olie verzorgt de problematische gemengde huid, zonder de drogere gelaatsdelen te belasten of uit te drogen. Het evenwicht herstellende werkzame stoffen zoals argan olie en zaagpalm-extract, kunnen een overmatige talgproductie verminderen en hebben huidbeeldverfijnende eigenschappen. De huid behoudt een gelijkmatig verschijningsbeeld.

INTENSIVE CARE II – Voor droge en gevoelige huid

Lichte en toch waardevolle crème met sesamolie, shea boter en belangrijke hydraterende ingrediënten zoals sorbitol en hyaluronzuren. Doordat juist de droge en gevoelige huid vaak rood wordt en tot couperose neigt, bevat deze zachte verzorging een complex van werkzame stoffen bestaande uit kastanje-, muizedoorn-, tijgergras-extract en goudsbloemen, welke het rood worden vermindert en couperose voorkomen kan.

INTENSIVE CARE III – Voor de zeer droge huid

Bij de zeer droge huid is het vaak de gevoelige balans tusen water- en vetbouwstenen die de zogenaamde huidbarrière verstoort. Dan kan de huid de vochtigheid zelf niet optimaal vasthouden en droogt deze uit. De in deze waardevolle verzorging aanwezige lipide-compositie en ceramide dragen er toe bij om een verminderde barrièrefunctie van de huid te regenereren. De vitaminen E, A, C en Panthenol kunnen de huidvochtigheid verbeteren en de huid beschermen tegen schadelijke omgevingsinvloeden alsmede tegen vroegtijdige huidveroudering.

INTENSIVE CARE IV – Regeneratie voor de gevoelige huid

Waardevolle, weldadige verzorging voor de gevoelige, regeneratiebehoeftige zowel als de zeer droge en vetarme huid. Hoogwaardige Squalan en Macadamia-olie vullen een tekort aan huidlipiden aan. Door nanosomen kunnen hooggedoseerde natuurlijke vitamine E en A in de huid worden opgenomen om zo de regeneratie van de huid te ondersteunen.

INTENSIVE CARE V – Weldadige intensieve verzorging

Deze intensieve verzorging voor de zeer vetarme of geïrriteerde huid bevat bijzonder hoogwerkzame lipidenconcentraten zoals barrière bevorderende phytosterol uit avocado-olie. De innovatieve werkstof Teprenone helpt het rood worden te verminderen, de vochtigheid van de huid te verbeteren, en pigmentvlekken te voorkomen. Madecassoside vermindert merkbaar de gevoeligheid van de huid en Lamininpeptiden hebben een signaalwerking voor huideigen reparatiemechanismen. De huid behoudt een zijdezachte en vitale uitstraling.

GEBRUIK:

’s morgens en ’s avonds na de BASIC CARE in combinatie met een BELICO werkstofconcentraat, op de huid aanbrengen.

Tip: op basis van de compacte samenstelling van de INTENSIVE CARE IV eerst met de spatel meerdere kleine crèmepunten op het gelaat en de hals aanstippen en deze dan met de vingertoppen voorzichtig verdelen en inmasseren.