CONCENTRATEN

Belico_Concentraten

 

 

WERKSTOFCONCENTRATEN OP HET HOOGSTE NIVEAU

BELICO CONCENTRATEN zijn hoogwerkzame werkstofcombinaties in bijzonder hoge doseringen. Daardoor wordt een maximale verbetering van de huid bereikt.

CONCENTRATE I – Anti-Aging

Bevat speciale peptiden, welke de collageensynthese van de huid ondersteunen. De huid krijgt weer meer spankracht en de rimpeldiepte kan duidelijk verminderd wor-

den. Werkzame stoffen uit gerst en rutine remmen het ontstaan van vrije radicalen, welke voor verouderingsprocessen verantwoordelijk zijn.

CONCENTRATE II – vochtinbrengend, hydraterend

Hooggedoseerde hyaluronzuren en extracten uit oerhaver kunnen het vochtgehalte

van de huid verhogen en werken revitaliserend. De hydratatie en spankracht van de

huid kan zo duidelijk verbeterd worden.

CONCENTRATE III – bij couperosehuid

Een werkstofcomplex uit kastanje-, muizedoorn-, en tijgergrasextract helpt roodheid te verminderen en couperose tegen te werken. De toevoeging van Panthenol heeft

hydraterende en rustgevende eigenschappen.

CONCENTRATE IV – geïrriteerde en beschadigde huid

Werkzame stoffen uit de wijnrank, stearidonzuren en Aloë Vera werken tegen jeukende, schilferige en geïrriteerde huidverschijnselen. Madecassoside bevordert een

optimaal herstel van de huidbarriere en ondersteunt de collageensynthese, en werkt daardoor als zeer goede balans brengende anti-aging werkstof. Madecassoside

draagt er toe bij de gevoeligheid van de huid te verminderen en de celvernieuwing te reguleren. Dit product wordt als aangenaam ervaren bij een droge of gevoelige

huid.

CONCENTRATE V – onzuivere, vettige huid

Het regulerend werkzame complex in CONCENTRATE V kan een te hoge talgproductie verminderen. in combinatie met theeboom-olie en propolis wordt de natuurlijke flora van de huid ondersteund zodat de huid zichzelf tegen nieuwe ontstekingen beter kan beschermen.

CONCENTRATE VI – pigmentvlekken

De nieuwe biosynthetische werkstoffen Alpha Arbutin en Melanox hebben blekende eigenschappen. Hooggedoseerde vitamine C ondersteunt dit effect synergetisch en werkt positief bij lichtgevoelige huidveroudering. De behandelde plaatsen van de huid krijgen een passende UV-bescherming en een heldere uitstraling. Het resultaat is binnen enkele weken zichtbaar.

CONCENTRATE VII – onzuivere en verhoornde huid

Licht peelende substanties zoals salicylzuren bewerken een vermindering van over-verhoorning en mee-eters. Een complex van werkzame stoffen bestaande uit zoethoutwortel, spitzwegerich en mahonie-extract kunnen ontstekingsreacties verminderen zodat acné sneller kan herstellen.

CONCENTRATE VIII – keratolyse concentraat

De nieuwe keratolytische, enzymatische, werkzame stof Korneoline ondersteunt op bijzonder zachte wijze een verbetering van het huidbeeld bij sterke onreinheden, onzuiverheden. De opnamemogelijkheid van de huid voor werkzame stoffen kan vergroot worden en door het gladder worden van het huidoppervlak toont de huid zichtbaar jonger en gelijkmatiger. Wanneer er een neiging tot pigmentvlekken aanwezig is kan CONCENTRATE VIII een zinvolle aanvulling op CONCENTRATE VI betekenen omdat oppervlakkige, bruin gekleurde huidschilfertjes verwijderd worden.

GEBRUIK:

Naar behoefte, tijdens het gehele jaar of meerdere malen per jaar als kuur aan te brengen, best gecombineerd met de BELICO BASIC CARE.

LIFT  REPAIR COMPLEX

Als de huid in de loop der jaren aan spankracht verliest, is een terug opbouwende verzorging nodig welke de verminderde huidfuncties positief kan beïnvloeden. Zo beschermt elastan de huid, het enzyme elastase wordt afgeremd en de versuikering gereduceerd. Samen met Stimuhyal, wat de productie van hyaluronzuren en elastine stimuleert, kan een verbeterde spankracht en verminderde huidvermoeidheid vastgesteld worden.

Het resultaat is een verbetering van de huidvochtigheid, een zachter huidoppervlak en tevens vermindering van rimpels.

De huid wordt strakker, vaster, vitaler en frisser.

BLEMISH CONTROL – gel voor behandeling van pukkeltjes

Een zeer intensief werkende gel voor plaatselijke toepassing op pukkeltjes, puistjes. Met glycolzuur en Ichthyol om een snel genezingsproces te ondersteunen. Glycolzuur maakt de uitgangen van de poriën open en de Ichthyol zorgt voor de afvoer van ingesloten ontstekingshaarden naar buiten.

Kamfer en Seboclear werken pijnstillend en ontstekingsremmend.