BASIS VERZORGING

Belico_BasisVerzorging

 

DAGELIJKSE BASISVERZORGING

 

BASIC CARE I – liposomenpreparaat voor ieder huidtype

Meerschalige liposomen kunnen de huid maximaal met vochtigheid verzorgen. Samen met granaatappel-olie en de hoge concentratie aan waardevolle gamma-linoleenzuren wordt de ontwikkeling van een elastisch bindweefsel bevorderd. De huid is frisser en de teint behoudt een zijdeachtige uitstraling. Vitaminen E + A beschermen de huid extra tegen omgevingsinvloeden.

BASIC CARE II – Weldadig liposomenpreparaat voor de droge huid

Een werkstofcomplex met meerschalige liposomen, nanosomen en Ceramiden kan samen met phytosterolen uit avocado-olie een beschadigde huidbarrière regenereren. De huid krijgt weer meer elasticiteit, gladheid en bescherming voor uitdroging zowel als voor de opname van irriterende- en schadelijke stoffen.

Huidirritaties en een gevoelige perkamentachtige huid kunnen zo vermeden worden.

BASIC CARE III – Liposomenpreparaat voor de veeleisende huid

Met toenemende ouderdom vertragen bepaalde huidfuncties. In zoverre is het begrijpelijk dat een maximale verbetering van het huidbeeld slechts bereikt kan worden als juist die werkstoffen worden ingezet, die vooral die huidfuncties ondersteunen welke verzwakt zijn.

Door deze samenhang bevat BASIC CARE III drie innovatieve hooggedoseerde bestanddelen, welke de tekenen des tijds op meerdere fronten bestrijden. Zo ondersteunen Carnosine-liposomen de elasticiteit van de collageenvezels, zodat zich geen lijntjes door onflexibel geworden huidweefsel aftekenen. Tripeptiden activeren de collageenproductie en FEC-liposomen verbeteren de microdoorbloeding van de huid. De huid krijgt weer meer spankracht, ziet frisser uit en mimiek-rimpels kunnen tegengewerkt worden.

GEBRUIK:

BASIC CARE in combinatie met een BELICO CONCENTRAAT, ’s morgens en ’s avonds na de reiniging op de nog lotion-vochtige huid aanbrengen. Aansluitend afhankelijk van het huidtype een BELICO Crème aanbrengen.